Ingheţată cu iaurt şi fructe

de diaconta in Dulciuri, 6 Iul 2013 | 5839 vizualizari

 

Se ştie deja că-mi place la nebunie îngheţata de casa,mai ales cea cu fructe.Aş mânca non stop îngheţată,dar parcă totuşi nu se cade.Am vrut o îngheţată cremoasă aşa că am încercat ceva puţin diferit.A ieşit delicioasă.

 

INGREDIENTE

  • 400 g iaurt grecesc 10% grasime
  • 350 g frisca lichida
  • Un plic crema vanilie Dr.Oetker
  • 5 linguri zahar pudra
  • 300 g zmeura si coacaze roşii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ingheţată cu iaurt şi fructe:

Frisca am mixat-o si am lasat-o la frigider.

Fructele le-am amestecat cu 2 linguri de zahar si le-am zdrobit putin.

Iaurtul l-am mixat cu 3 linguri zahar pudra si crema de vanilie.

Am pus piureul de fructe peste iaurt si am amestecat cu o paleta.

Apoi am încorporat si frisca.

Am pus compozitia în caserole si am pus la congelator.

Dupa o ora si jumatate ,le-am scos ca sa amestec în ele,dar era la fel de cremoasa,deci nu era cazul.

 

Inainte de a o servi se lasa putin la temperatura camerei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ingheţată cu iaurt şi fructe" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu ciocolata si nuca