Biscuiti cu ciocolata

de Pasiune pentru bucatarie in Dulciuri, 6 Dec 2011 | 4938 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Biscuiti:
  • 100 g unt
  • 120 g zahar
  • 1 ou
  • 90 g banana
  • 80 ml lapte
  • 280 g faina
  • 35 g cacao
  • 5 g praf de copt
  • Vanilie
  • Crema:
  • 120 g zahar pudra
  • 100 g unt
  • 100 g crema de alune/100 g ciocolata
Portii: 32
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu ciocolata:

Biscuiti:


Untul moale se mixeaza cu zaharul pana incepe sa nu se mai simte, apoi se adauga oul si se mixeaza bina pana se incomporeaza, apoi se adauga banana pasata si laptele. Faina se amesteca cu praful de copt si cacaua; se cerne peste compozitie si se mixeaza bine.


Aluatul obtinut se acopera cu folie alimentara si se pune in frigider pentru 1 ora. Cu mainile infainate se formeaza bilute care se aplatizeaza si se pun pe haria de copt. Se vor coace doua tavi de aragaz.


Fursecurile se coc 10-15 minute la temperatura medie, apoi se scot pe o tava. Se lasa sa se raceasca.


Crema:


Untul moale se mixeaza cu zaharul pana devine cremos, apoi se adauga crema de ciocolata sau cocolata topita (si lasata 5 minute sa se raceasca). Se mixeaza bine crema si se pune cate o lingurita in mijlocul unui biscuite, apoi se lipeste celalat apasand usor.


Biscuiti se aseaza pe o tava invelita in folie si se dau pentru o jumatate de h la frigider pentru a se intari crema, apoi se scot si se pastreaza in cutii inchise.


Nota: sunt mai buni a doua zi sau mai mult daca rezista

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Giana 1

13.09.2013, 17:43

mmmmmmm ce buni

Krystyan Trendy 1

14.11.2013, 06:35

grozavi

Adele 1

26.09.2014, 17:23

I-am facut si eu sunt deliciosi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Spirala cu crema ganache de ciocolata