Îngheţată cu iaurt şi zmeură

de diaconta in Dulciuri, 15 Iul 2012 | 1776 vizualizari

 

Vă e cald?????Ar merge o îngheţată aromată,cremoasă şi deosebit de gustoasă? Eu zic că DA şi încă foarte bine.Ca să mă laud ,aş adăuga că este cea mai cremoasă îngheţată pe care am făcut-o până acum.Se oferă cineva musafir???

 

INGREDIENTE

  • 300 ml frisca 32% grasime
  • 400 ml iaurt 10% grasime
  • 4 linguri miere albine
  • 300 gr zmeura+3 linguri zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Îngheţată cu iaurt şi zmeură:

Daca nu aveti masina de înghetata(este si cazul meu) veti obtine o înghetata cremoasa si fara ace de gheata daca folositi smantana si iaurt cu procent mai mare de grasime.Dar va fi musai sa uitam de calorii pana vom termina de mâncat bunaciunea.


Zmeura se amesteca cu cele 3 linguri de zahar se da un clocot,apoi se trec prin sita si se scot semintele(mie nu-mi plac deloc).


Mixam frisca.


Mixam iaurtul si adaugam mierea de albine.


Incorporam usor frisca,


Impartim compozitia in doua.Intr-una dintre ele punem piureul de zmeura.


Punem in doua caserole separate la congelator.


Dupa o ora amestecam in ele cu un tel.


Mai lasam sa se intareasca putin.Apoi punem cele doua compozitii intr-un alt vas alternand straturi de inghetat cu iaurt si cu zmeura.


Se pot lasa la fel de bine si separat.


Lasam vasul la congelator.


Cu putin timp înainte de a o servi o scoatem în frigider.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Îngheţată cu iaurt şi zmeură" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Sim0na 1

16.07.2012, 11:25

Pai mai Dia, este corect?! Tu faci invitatii cand sunt eu plecata? REAO!!
Super arata inghetata ta.. cat despre gust.. mmm... in weekend am savurta un castron, cules proaspat (de mine, normal!)

diaconta 1

16.07.2012, 11:31

Sim0,daca n-ai anuntat ca lipsesti io ce sa-ti fac ))

MIUTA 1

16.07.2012, 13:05

Foarte,foarte buna si parfumata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Budinca bicolora