Îngheţată cu iaurt şi zmeură

de diaconta in Dulciuri, 15 Iul 2012 | 1629 vizualizari

 

Vă e cald?????Ar merge o îngheţată aromată,cremoasă şi deosebit de gustoasă? Eu zic că DA şi încă foarte bine.Ca să mă laud ,aş adăuga că este cea mai cremoasă îngheţată pe care am făcut-o până acum.Se oferă cineva musafir???

 

INGREDIENTE

  • 300 ml frisca 32% grasime
  • 400 ml iaurt 10% grasime
  • 4 linguri miere albine
  • 300 gr zmeura+3 linguri zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Îngheţată cu iaurt şi zmeură:

Daca nu aveti masina de înghetata(este si cazul meu) veti obtine o înghetata cremoasa si fara ace de gheata daca folositi smantana si iaurt cu procent mai mare de grasime.Dar va fi musai sa uitam de calorii pana vom termina de mâncat bunaciunea.


Zmeura se amesteca cu cele 3 linguri de zahar se da un clocot,apoi se trec prin sita si se scot semintele(mie nu-mi plac deloc).


Mixam frisca.


Mixam iaurtul si adaugam mierea de albine.


Incorporam usor frisca,


Impartim compozitia in doua.Intr-una dintre ele punem piureul de zmeura.


Punem in doua caserole separate la congelator.


Dupa o ora amestecam in ele cu un tel.


Mai lasam sa se intareasca putin.Apoi punem cele doua compozitii intr-un alt vas alternand straturi de inghetat cu iaurt si cu zmeura.


Se pot lasa la fel de bine si separat.


Lasam vasul la congelator.


Cu putin timp înainte de a o servi o scoatem în frigider.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Îngheţată cu iaurt şi zmeură" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Sim0na 1

16.07.2012, 11:25

Pai mai Dia, este corect?! Tu faci invitatii cand sunt eu plecata? REAO!!
Super arata inghetata ta.. cat despre gust.. mmm... in weekend am savurta un castron, cules proaspat (de mine, normal!)

diaconta 1

16.07.2012, 11:31

Sim0,daca n-ai anuntat ca lipsesti io ce sa-ti fac ))

MIUTA 1

16.07.2012, 13:05

Foarte,foarte buna si parfumata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec cu biscuiti, nuca si dulceata de visine