Îngheţată cu iaurt şi zmeură

de diaconta in Dulciuri, 15 Iul 2012 | 3609 vizualizari

 

Vă e cald?????Ar merge o îngheţată aromată,cremoasă şi deosebit de gustoasă? Eu zic că DA şi încă foarte bine.Ca să mă laud ,aş adăuga că este cea mai cremoasă îngheţată pe care am făcut-o până acum.Se oferă cineva musafir???

 

INGREDIENTE

  • 300 ml frisca 32% grasime
  • 400 ml iaurt 10% grasime
  • 4 linguri miere albine
  • 300 gr zmeura+3 linguri zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Îngheţată cu iaurt şi zmeură:

Daca nu aveti masina de înghetata(este si cazul meu) veti obtine o înghetata cremoasa si fara ace de gheata daca folositi smantana si iaurt cu procent mai mare de grasime.Dar va fi musai sa uitam de calorii pana vom termina de mâncat bunaciunea.

Zmeura se amesteca cu cele 3 linguri de zahar se da un clocot,apoi se trec prin sita si se scot semintele(mie nu-mi plac deloc).

Mixam frisca.

Mixam iaurtul si adaugam mierea de albine.

Incorporam usor frisca,

Impartim compozitia in doua.Intr-una dintre ele punem piureul de zmeura.

Punem in doua caserole separate la congelator.

Dupa o ora amestecam in ele cu un tel.

Mai lasam sa se intareasca putin.Apoi punem cele doua compozitii intr-un alt vas alternand straturi de inghetat cu iaurt si cu zmeura.

Se pot lasa la fel de bine si separat.

Lasam vasul la congelator.

Cu putin timp înainte de a o servi o scoatem în frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Îngheţată cu iaurt şi zmeură" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Sim0na 1

16.07.2012, 11:25

Pai mai Dia, este corect?! Tu faci invitatii cand sunt eu plecata? REAO!!
Super arata inghetata ta.. cat despre gust.. mmm... in weekend am savurta un castron, cules proaspat (de mine, normal!)

diaconta 1

16.07.2012, 11:31

Sim0,daca n-ai anuntat ca lipsesti io ce sa-ti fac ))

MIUTA 1

16.07.2012, 13:05

Foarte,foarte buna si parfumata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti "les moques"