Inghetata cu limeta

de -Licurici- in Dulciuri, 6 Apr 2016 | 556 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un lime (coaja, pulpa, suc)
  • 6 oua;
  • o cana de zahar;
  • 2 pliculete de zahar vanilat;
  • o cana frisca lichida.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu limeta:


  1. Se razuieste limeta, apoi se scoate sucul cu tot cu pulpa.

  2. Se separa albusurile de galbenusuri.

  3. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat, pe bain-marie, pana se topeste zaharul si isi dubleaza volumul.

  4. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

  5. Separat, se bate frisca, apoi se amesteca cu albusurile spuma si galbenusurile.

  6. Peste compozitia obtinuta se adauga sucul + pulpa de lime si jumatate din coaja rasa.

  7. Compozitia se imparte in doua cutii alimentare, se pune restul de coaja de lime pe deasupra si se baga la congelator pana a doua zi sau cel putin 5 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu limeta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

-Licurici- 1

07.04.2016, 09:38

Multumesc!

Carmen_g 1

07.04.2016, 14:11

Cat de bine arata!

mirela0911 1

12.04.2016, 20:45

As manca non stop!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu banane, ananas si nuca de cocos