Inghetata cu menta

de Oana in Dulciuri, 23 Iul 2011 | 2835 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 crengute cu frunze de menta
  • un iaurt cremos
  • 2 linguri zahar brun
  • 4 linguri bilute de ciocolata
  • un plic praf de inghetata de vanilie dr oetker
  • 200 ml lapte rece
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu menta:

Frunzele de menta proaspata se spala, se scurg si se mixeaza impreuna cu iaurtul si zaharul brun. Praful de inghetata se mixeaza cu laptele rece. Se amesteca apoi cele 2 compozitii si se adauga bilutele de ciocolata. Se pune la congelator 2-3 ore. Se serveste cu sos de ciocolata si frunze de menta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

mimmi 1

24.07.2011, 19:07

Interesant.trebuie incercata

MotanLaOale 1

25.07.2011, 08:47

gaby_gabytza 1

25.07.2011, 12:32

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!