Inghetata cu Nesquik

de Miha in Dulciuri, 5 Iul 2013 | 897 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g lapte praf
  • 100 g ciocolata alba
  • 300 ml lapte
  • 200 g lapte condensat
  • 250 ml smantana pentru frisca
  • 4-5 linguri Nesquik
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu Nesquik:

Ciocolata o topim la foc mic impreuna cu smantana pentru frisca. Aducem la punctul de fierbere, omogenizam si lasam la racit. Dam la congelator pentru 1 ora. Cand s-a racit foarte bine, bagam mixerul si mixam pana obtinem o compozitie pufoasa, compozitie in care vom adauga laptele praf, Nesquik-ul, laptele condensat si la sfarsit laptele.

Daca o sa considerati ca e prea dulce, mai adaugati putina smantana pentru frisca sau lapte.

Dam vasul la congelator pentru 2 ore, scoatem si mixam o data cu blenderul vertical pentru a sparge acele de gheata si pentru a omogeniza inghetata. Dam din nou la congelator pana la congelarea completa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu Nesquik" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Miha 1

06.07.2013, 10:26

multumesc mult

Angelina_Elena 1

14.07.2013, 23:16

Rasfat total!

laura2002 1

18.07.2013, 13:38

bunn mai este. vreau și eu o porție

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!