Inghetata cu vanilie si cacao

de Lorra in Dulciuri, 13 Ian 2012 | 6732 vizualizari

 

Sa ne amintim vara !
...mmm...un rasfat de vara si nu numai...!
Va este dor de anotimpul calduros ?!
(prima mea inghetata)

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 200 g. zahar
  • 400 ml. frisca lichida
  • 3 pliculete zahar  vanilat
  • 3 lingurite cacao
  • 1 esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu vanilie si cacao:

Se amesteca intr-un vas 3 galbenusuri si zaharul vanilinat, si separat in alt vas 3 galbenusuri batute spuma, esenta de rom si cacaoa.



Se bat spuma cele 6 albusuri impreuna cu zaharul, apoi se imparte in mod egal in cele 2 vase, mixand bine.


Se bate frisca bine, apoi se imparte in mod egal in cele 2 vase si se amesteca bine.


Se aseaza crema de cacao intr-un vas pe care-l bagam la congelator pentru aproximativ 1 ora, dupa ce aceasta s-a intarit putin, se aseaza deasupra si crema de vanilie si se da la congelator cateva ore.


Se orneaza cu ciocolata rasa.


Dupa preferinte se poate orna si cu : frisca, bucati de ciocolata, alune...


Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu vanilie si cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Lorra 1

08.07.2013, 15:42

nadea68 1

08.07.2013, 18:38

Lorra 1

08.07.2013, 22:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cremoasa cu cacao si ciocolata