Inghetata cu vanilie si cacao

de Lorra in Dulciuri, 13 Ian 2012 | 5901 vizualizari

 

Sa ne amintim vara !
...mmm...un rasfat de vara si nu numai...!
Va este dor de anotimpul calduros ?!
(prima mea inghetata)

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 200 g. zahar
  • 400 ml. frisca lichida
  • 3 pliculete zahar  vanilat
  • 3 lingurite cacao
  • 1 esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu vanilie si cacao:

Se amesteca intr-un vas 3 galbenusuri si zaharul vanilinat, si separat in alt vas 3 galbenusuri batute spuma, esenta de rom si cacaoa.



Se bat spuma cele 6 albusuri impreuna cu zaharul, apoi se imparte in mod egal in cele 2 vase, mixand bine.


Se bate frisca bine, apoi se imparte in mod egal in cele 2 vase si se amesteca bine.


Se aseaza crema de cacao intr-un vas pe care-l bagam la congelator pentru aproximativ 1 ora, dupa ce aceasta s-a intarit putin, se aseaza deasupra si crema de vanilie si se da la congelator cateva ore.


Se orneaza cu ciocolata rasa.


Dupa preferinte se poate orna si cu : frisca, bucati de ciocolata, alune...


Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu vanilie si cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Lorra 1

08.07.2013, 15:42

nadea68 1

08.07.2013, 18:38

Lorra 1

08.07.2013, 22:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cremoasa cu cacao si ciocolata