Inghetata cu vanilie si sirop de zmeura

de aziz in Dulciuri, 1 Mai 2012 | 2678 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml smantana pentru frisca,lichida
  • un puding de vanilie
  • jumatate pahar sirop de zmeura
  • 3 linguri nuttela alba(asa mai fara numar :)))))))
  • jumatate pahar lapte rece
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu vanilie si sirop de zmeura:

Se mixeaza smantana pentru frisca cu pudingul, laptele rece ciocolata alba si la sfarsit siropul de zmeura. Crema obtinuta se pune in caserola ,tavita de aluminium ,in ce va place sau in ce aveti.....si la congelator cu dumneaei.


Dupe fro cateva ore bunicele cel putin 3 o verificam,dar nu de tot ;)),daca e suficient de inghetata :))o verificam pana la capat :)))))))))Acum eu am impartit crema in doua parti o parte a fost cu siropul de zmeura iar cealata a ramas alba si i-am adaugat cirese de la congelator.Am pus crema intre doua straturi de biscuiti si sa nu mai spun ca nu a mai fost timp de foto frumos ca na cat sa reziste si ei ,,pisoii,,:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu vanilie si sirop de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

aziz 1

09.05.2012, 09:14

Bucataras 1

04.06.2012, 22:43

Aziz, intreaba cineva pe facebook daca se adauga oudingul praf, sau se face budinca ... banuiesc ca se mixeaza smintina cu praful de puding, nu?

aziz 1

05.06.2012, 08:05

exact praful de budinca se amesteca cu smantana pt frisca nu separat....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de conopida cu porumb, ton si masline

de katty 6

la 15:56

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:01

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

de Rocsi 9

ieri la 18:34

Ciorba rapida de salau

pe 24.11 la 23:57

Tort Unicorn

pe 24.11 la 16:32

RETETA RECOMANDATA
Inghetata asortata – vanilie, ciocolata, fructe