Inghetata cu vanilie si sirop de zmeura

de aziz in Dulciuri, 1 Mai 2012 | 1856 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml smantana pentru frisca,lichida
  • un puding de vanilie
  • jumatate pahar sirop de zmeura
  • 3 linguri nuttela alba(asa mai fara numar :)))))))
  • jumatate pahar lapte rece
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu vanilie si sirop de zmeura:

Se mixeaza smantana pentru frisca cu pudingul, laptele rece ciocolata alba si la sfarsit siropul de zmeura. Crema obtinuta se pune in caserola ,tavita de aluminium ,in ce va place sau in ce aveti.....si la congelator cu dumneaei.


Dupe fro cateva ore bunicele cel putin 3 o verificam,dar nu de tot ;)),daca e suficient de inghetata :))o verificam pana la capat :)))))))))Acum eu am impartit crema in doua parti o parte a fost cu siropul de zmeura iar cealata a ramas alba si i-am adaugat cirese de la congelator.Am pus crema intre doua straturi de biscuiti si sa nu mai spun ca nu a mai fost timp de foto frumos ca na cat sa reziste si ei ,,pisoii,,:))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu vanilie si sirop de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

aziz 1

09.05.2012, 09:14

Bucataras 1

04.06.2012, 22:43

Aziz, intreaba cineva pe facebook daca se adauga oudingul praf, sau se face budinca ... banuiesc ca se mixeaza smintina cu praful de puding, nu?

aziz 1

05.06.2012, 08:05

exact praful de budinca se amesteca cu smantana pt frisca nu separat....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de vanilie (reteta video)