Inghetata cu vanilie si sirop de zmeura

de aziz in Dulciuri, 1 Mai 2012 | 2344 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml smantana pentru frisca,lichida
  • un puding de vanilie
  • jumatate pahar sirop de zmeura
  • 3 linguri nuttela alba(asa mai fara numar :)))))))
  • jumatate pahar lapte rece
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu vanilie si sirop de zmeura:

Se mixeaza smantana pentru frisca cu pudingul, laptele rece ciocolata alba si la sfarsit siropul de zmeura. Crema obtinuta se pune in caserola ,tavita de aluminium ,in ce va place sau in ce aveti.....si la congelator cu dumneaei.


Dupe fro cateva ore bunicele cel putin 3 o verificam,dar nu de tot ;)),daca e suficient de inghetata :))o verificam pana la capat :)))))))))Acum eu am impartit crema in doua parti o parte a fost cu siropul de zmeura iar cealata a ramas alba si i-am adaugat cirese de la congelator.Am pus crema intre doua straturi de biscuiti si sa nu mai spun ca nu a mai fost timp de foto frumos ca na cat sa reziste si ei ,,pisoii,,:))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu vanilie si sirop de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

aziz 1

09.05.2012, 09:14

Bucataras 1

04.06.2012, 22:43

Aziz, intreaba cineva pe facebook daca se adauga oudingul praf, sau se face budinca ... banuiesc ca se mixeaza smintina cu praful de puding, nu?

aziz 1

05.06.2012, 08:05

exact praful de budinca se amesteca cu smantana pt frisca nu separat....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de vanilie cu alune pralinate