Crepes (clatite) cu lapte de soia-post

de nadina73 in Dulciuri, 10 Mar 2010 | 8037 vizualizari

 

sant grozov de bune, te lingi pe degete

 

INGREDIENTE

  • lapte de soia 1 litru
  • faina alba cred ca am pus 500g
  • apa minerala500 ml
  • putina sare
  • 4 vanilii
  • coaja de lamaie
  • dulceata de capsuni si de prune
  • caramel
  • ulei
Portii: 50
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crepes (clatite) cu lapte de soia-post:

Se amesteca bine laptele de soia cu faina si cu apa minerala(eu am pus 5oo ml apa minerala si restu lapte de soia .cred ca 1 litru nu vrea sa mint) si se mixeaza foarte bine ,apoi se pune vanilia si coaja de lamaie si uleiul 100 ml se mai mixeaza putin si apoi se coc clatitele,trebuie sa fie un alut nici foarte gros nici chair ca apa,cam de consistenta uleiului de masline


se umplu cu gem si zahar iar in varianta cand nu le fac de post pun si cascaval


Se servesc cu caramel,ciocolata sau cu inghetata(sant grzave cu inghetata)calde sau reci si se poate pune si frisca. Hmmm...nici nu va inchipuiti ce minunati ies


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crepes (clatite) cu lapte de soia-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

violette 1

11.03.2010, 14:03

Mmmmm, ce bune sunt! Vreau si euuu.....

nadina73 1

11.03.2010, 15:53

da intradevar rocsi aici in spania se pare ca vine mai repede caldura,multumesc mult

nadina73 1

11.03.2010, 15:54

violette daca vi acuma chiar mai prinzi niste clatite,te astept cu mare drag

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu gem de portocale