Crepes (clatite) cu lapte de soia-post

de nadina73 in Dulciuri, 10 Mar 2010 | 7115 vizualizari

 

sant grozov de bune, te lingi pe degete

 

INGREDIENTE

  • lapte de soia 1 litru
  • faina alba cred ca am pus 500g
  • apa minerala500 ml
  • putina sare
  • 4 vanilii
  • coaja de lamaie
  • dulceata de capsuni si de prune
  • caramel
  • ulei
Portii: 50
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crepes (clatite) cu lapte de soia-post:

Se amesteca bine laptele de soia cu faina si cu apa minerala(eu am pus 5oo ml apa minerala si restu lapte de soia .cred ca 1 litru nu vrea sa mint) si se mixeaza foarte bine ,apoi se pune vanilia si coaja de lamaie si uleiul 100 ml se mai mixeaza putin si apoi se coc clatitele,trebuie sa fie un alut nici foarte gros nici chair ca apa,cam de consistenta uleiului de masline


se umplu cu gem si zahar iar in varianta cand nu le fac de post pun si cascaval


Se servesc cu caramel,ciocolata sau cu inghetata(sant grzave cu inghetata)calde sau reci si se poate pune si frisca. Hmmm...nici nu va inchipuiti ce minunati ies


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crepes (clatite) cu lapte de soia-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

violette 1

11.03.2010, 14:03

Mmmmm, ce bune sunt! Vreau si euuu.....

nadina73 1

11.03.2010, 15:53

da intradevar rocsi aici in spania se pare ca vine mai repede caldura,multumesc mult

nadina73 1

11.03.2010, 15:54

violette daca vi acuma chiar mai prinzi niste clatite,te astept cu mare drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare in stil asiatic

de xana 5

ieri la 23:29

Tort de biscuiti si ciocolata

de RuxyRux 9

ieri la 21:53

Briose aperitiv cu sunca si ardei

ieri la 21:20

Tort cu nucă, ness şi ciocolată albă

de ancutsa 5

ieri la 21:02

Dulceață de gutui

de RODIMUR 4

ieri la 17:55

RETETA RECOMANDATA
Desert cozonaci cu bezea, cacao si nuca