Inghetata cu zarzare

de CookieMonster in Dulciuri, 6 Sep 2013 | 1028 vizualizari

 

Cum inghetata cu frappe a fost repede exterminta :D am mai facut una repede

 

INGREDIENTE

  • 200 g frisca lichida
  • 2 albusuri
  • 150 g zarzare bine coapte fara samburi
  • 50 g zahar pudra
  • 1 capac esenta de trandafiri
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu zarzare:

1. Zarzarele curatate de samburi le taiem felii subtiri si le pudram cu zahar


2. Batem frisca pana se intareste. Mixand in continuare adaugam zaharul, esenta si zarzarele.


3. Batem spuma tare albusurile si le turnam peste frisca ametecand usor cu o lingura de lemn.


4. Omogenizam compozitia si o dam la congelator 2 - 3 ore.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Ca sa fiti siguri ca frisca se intareste lasati vasul in care o mixati la frigider 10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu zarzare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (27)

laura_n 1

08.09.2013, 15:25

faina, dar eu am alergie la oua crude

CookieMonster 1

08.09.2013, 16:18

Bya, Rocsi va multumesc

CookieMonster 1

08.09.2013, 16:19

Laura se pot scoate ouale din ecuatie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Inghetata in 3 culori (reteta video)