Inghetata de cacao

de karla in Dulciuri, 26 Aug 2013 | 889 vizualizari

 

Cel mai bun desert pentru anotimpul calduros :* :*

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca lichida
  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 2 linguri de cacao
  • un praf de sare (am uitat sa-l pozez :D )
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de cacao:

Se separa ouale.


Se bat albusurile spuma adaugand praful de sare la inceput,se adauga zaharul in 2 serii,iar cand nu se mai simte zaharul se pun galbenusurile pe rand amestecand usor ,apoi se aduga cacaoa.


Separat se bate frisca


Adaugati frisca peste amestecul de oua si omogenizati compozitia


Se pune la congelator pentru 5-6 ore ( eu am lasat-o peste noapte).


Sper sa incercati aceasta reteta pentru ca este foarte simpla si foarte gustoasa .


POFTA BUNA!!!!!!!!!!!


 

TIPS-URI

1

cacaoa sa fie cernuta

2

in loc de cacao se pot adauga fructe ,ciocolata etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

merisor 1

26.08.2013, 14:42

De-asta vreau si eu!

laura_n 1

26.08.2013, 15:50

ce m-ai amuzat cu praful de sare
tare buna inghetata!

karla 1

26.08.2013, 16:51

multumesc tuturor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu arahide sarate si stafide in ciocolata