Inghetata de capsune

de ianculubita in Dulciuri, 15 Mai 2013 | 887 vizualizari

 

Chiar daca-i tarziu,putina inghetata nu strica
Nu mi-a iesit prea bine pentru ca e prima data cand fac inghetata dar voi mai exersa.

 

INGREDIENTE

  • 200g capsune
  • 1borcanel iaurt gras
  • 200ml frisca lichida
  • 2linguri zahar pudra
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsune:

Fructele curatate,spalate,pasate cu blenderul vertical apoi amestecam piureul cu frisca batuta cu zaharul pudra si iaurtul;


punem continutul intr-un bol sau o cutie si lasam la congelator 3h;


in prima ora scoatem inghetata si o amestecam de doua ori(la interval de jumatate de ora)


Dupa acest timp,se poate servi.

 

TIPS-URI

1

in amestecul final,se pot adauga si bucatele mici de capsune taiate

2

pentru cine are esenta de capsune,se pot adauga cateva picaturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

15.05.2013, 22:08

Vin maine la o inghetata

diana_k 1

16.05.2013, 09:19

mmmm...e delicioasa inghetata de capsuni

RuxyRux 1

16.05.2013, 13:36

Ce buna arata...si ce lejera cu iaurt!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Clatite