Inghetata de capsune

de ianculubita in Dulciuri, 15 Mai 2013 | 2486 vizualizari

 

Chiar daca-i tarziu,putina inghetata nu strica
Nu mi-a iesit prea bine pentru ca e prima data cand fac inghetata dar voi mai exersa.

 

INGREDIENTE

  • 200g capsune
  • 1borcanel iaurt gras
  • 200ml frisca lichida
  • 2linguri zahar pudra
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsune:

Fructele curatate,spalate,pasate cu blenderul vertical apoi amestecam piureul cu frisca batuta cu zaharul pudra si iaurtul;

punem continutul intr-un bol sau o cutie si lasam la congelator 3h;

in prima ora scoatem inghetata si o amestecam de doua ori(la interval de jumatate de ora)

Dupa acest timp,se poate servi.

TIPS-URI

1

in amestecul final,se pot adauga si bucatele mici de capsune taiate

2

pentru cine are esenta de capsune,se pot adauga cateva picaturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

15.05.2013, 22:08

Vin maine la o inghetata

diana_k 1

16.05.2013, 09:19

mmmm...e delicioasa inghetata de capsuni

RuxyRux 1

16.05.2013, 13:36

Ce buna arata...si ce lejera cu iaurt!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura tricolor