Inghetata de capsuni

de Miha in Dulciuri, 5 Mai 2011 | 2725 vizualizari

 

Special pentru Dia. Trebuia sa ma onorez si eu candva de promisiunea facuta. Si trebuia neaparat s-o iau inaintea Elei. :)) :))

 

INGREDIENTE

  • 500 g capsuni
  • 400 g lapte condensat indulcit
  • 320 ml lapte evaporat
  • 250 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Capsunile spalate si curatate se paseaza in blender sau cu mixerul vertical.

In alt vas amestecam laptele condensat, laptele evaporat si frisca lichida.

Amestecam cele 2 compozitii si dam vasul la congelator pentru 1-2 ore, dupa care mai mixam o data compozitia (cu mixerul vertical) si dam din nou la congelator pentru alte 2 ore.


E atat de simplu de facut si atat de buna.

In plus, putem sa ne "jucam" cu cele 2 compozitii. Eu am pus in piureul de capsuni doar 350 g din compozitia de lapte, preferand sa fie putin mai acra (capsunile nu erau dulci), iar restul compozitiei am congelat-o ca atare, obtinand astfel 2 feluri de inghetata. :)))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

Corinuta 1

07.05.2011, 14:47

minunata!
noroc cu nemtii si moldovenii!

mena29 1

09.05.2011, 21:54

Yeeeeeeeee,inghetataaaaaaaa!!!!!

gaby_gabytza 1

07.09.2011, 11:14

yami ce bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Tort de inghetata cu capsuni si vanilie