Inghetata de capsuni

de T I M E A in Dulciuri, 13 Mai 2012 | 1623 vizualizari

 

INGREDIENTE

Avem nevoie de: -

  • 300 gr capsuni 
  • 300 ml lapte condensat (recomand lapte condensat indulcit, eu din pacate nu am avut) 
  • 200 ml frisca lichida neindulcita 
  • 2 linguri mari de miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Fructele spalate si curatate de codite se paseaza in blender.


Turnam intr-un bol laptele condensat si amestecam cu piureul de fructe.


Separat batem frisca spuma cu cele doua linguri de miere.


Amestecam usor cele doua compozitii si turnam in cutii cu capac pe care le dam la congelator cateva ore bune sau chiar peste noapte.


Aceasta inghetata a fost realizata cu putina inspiratie de la bucatarasii: Miha si Brandusa :)


Acum ca am vazut cat e de simplu sa fac inghetata acasa, cu siguranta nu ma voi mai opri toata vara :)).




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

silvi0ara 1

15.05.2012, 10:23

Ce bine arata.

T I M E A 1

15.05.2012, 12:52

LadyCrs 1

20.05.2012, 23:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de capsuni