Inghetata de capsuni

de SanatateAcasa in Dulciuri, 19 Mai 2012 | 2009 vizualizari

 

Inghetata este desertul pe care multi dintre noi nu il putem refuza. Cu aroma de vanilie pentru cei conservatori din fire, cu cacao pentru cei energici, cu aroma de capsuni pentru aceia cu firi de copii, inghetata este potrivita pentru oricare dintre noi, chiar si pentru aceia aflati la dieta, ingredientele fac diferenta.

 

INGREDIENTE

  • Iata ce va trebuie pentru o cupa cu inghetata de capsuni:
  • 600 de grame de capsuni, plus un pumn de capsuni pentru decor,
  • 60 grame de zahar brun sau fructoza,
  • 150 ml de apa si 200 de ml de iaurt sarac in grasimi, cu foarte putine grasimi sau cu 0% grasimi, deci un iaurt de foarte buna calitate.
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Mod de preparare


Se incepe prin a se spala fructele de padure, dar cu multa atentie. Se pun intr-un bol incapator, se adauga zaharul si apa si se amesteca folindu-se blenderul.Se adauga si iaurtul fara grasimi. Se amesteca bine de tot, astfel incat sa se obtina o mixtura cremoasa. Se introduce in masina de facut inghetata si…gata. Ori, dupa ce ati amestecat toate ingredientele in blender, se baga in congelator, unde va sta mai multe ore, apoi se sparge in bucati, se amesteca in blender.Indiferent de varianta, obtineti inghetata cremoase, dulce si savuroasa, iz fresh de capsuni culese din gradinita. Se decora cu capsunile pastrate, respectiv cu mana de capsuni.Capsunile se taie in jumatati, iar daca sunt prea mari, in sferturi. Puteti presara si cativa fulgi de ciocolata amara.


Inghetata se serveste in cupe reci, pentru senzatii nebanuite.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

alinutzika 1

19.05.2012, 23:06

si eu vreau!

Alinutza80 1

20.05.2012, 21:10

bunnnnnnnn

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de capsuni