INGHETATA DE LEVANTICA

de Roda in Dulciuri, 24 Iun 2009 | 4283 vizualizari

 

Este o reteta naturala, fara colorant ,un deliciu al naturii pentru o vara insorita.

 

INGREDIENTE

  • 20g.flori de levantica(proaspete),
  • 250ml. lapte,
  • 250ml. apa,
  • 200ml. frisca,
  • 150g.zahar;
  • Pentru ornat:
  • frisca;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA INGHETATA DE LEVANTICA:

1.Se spala florile de levantica;se fierbe apa cu laptele si cu zaharul,se adauga 20g. flori de levantica.Se lasa sa se infuzeze in cratita acoperita 5 ore.


2.Se filtreaza pentru a se retine florile de levantica.


3.Intr-un bol ,se bate frisca si se incorporeaza in laptele parfumat cu levantica.Se pune la congelator pentru 1 ora.Se amesteca de mai multe ori pentru a preintampina formarea de ace de gheata.


4.Se serveste in cupe pentru inghetata si ornata cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "INGHETATA DE LEVANTICA" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

rosucatalina 1

12.02.2011, 14:19

dar oare cu flori uscate nu ar merge?

RuxyRux 1

12.02.2011, 15:04

Minunat...mereu m-am intrebat daca e comestibila imi place tare de tot levantica....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

10066 puncte

mihaelar63

6383 puncte

Rocsi

5529 puncte

RODIMUR

5395 puncte

oanapl

4732 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu fidea si sirop de zahar ars