Inghetata de mango

de adasev12 in Dulciuri, 1 Iun 2012 | 1532 vizualizari

 

recunosc ca fructele astea exotice nu prea le folosesc...una la mana -. sunt destul de scumpe si doi la mana mi-ar parea rau sa arunc apoi, daca nu plac...totusi cateva am mai incercat, gen mango, papaya, avocado si inca ceva ciudat, de culoare galbuie, cu un sambure mare, coaja casanta, nu-mi amintesc cum se numeste...dintre toate mango mi-a ramas in minte, ca avea un parfum deosebit si o aroma intensa...zilele trecute am luat doua...una am papat-o cu sotul, dar cum la copii n-a avut trecere, am zis sa fac o inghetata cu ce-a ramas...

 

INGREDIENTE

  • un fruct de mango, cam 600 g a avut
  • 2X125 g iaurt gras
  • 200 ml frisca lichida indulcita
  • un praf de nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de mango:

Am curatat fructul de coaja si l-am taiat de pe cotor...daca exista o modalitate anume de a curata mango, va rog sa-mi spuneti...eu m-am cam chinuit sa-i scot imensul sambure...


Bucatelele de mango le-am pus in blender si le-am facut pasta. Le-am lasat intr-o sita mai deasa sa se scurga surplusul de suc, ca sa nu faca prea multe ace de gheata.


Frisca am batut-o cam pe jumatate si un pic, cat sa fie asa ca o ciulama, apoi am amestecat-o cu iaurtul.


Peste mango am razuit putina nucsoara , am amestecat , apoi am turnat peste amestecul de frisca si iaurt, am omogenizat si am pus in caserola, am dat la congelator, amestecand in ea bine-bine din ora in ora de 4 ori, apoi am lasat la inghetat. Dupa inca 2 ore se poate servi.


Mi-a placut mult si cu siguranta mai fac!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de mango" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

laura_n 1

02.06.2012, 13:57

Oau, o inghetata super faina! Trebuie sa o fac si eu

Mihaela11_jo 1

02.06.2012, 22:23

Foarte aromata!

adasev12 1

03.06.2012, 01:55

laura, sigur o sa-ti placa

hihaela11_io...multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Inghetata Lassi din mango dulce