Inghetata de menta

de Lau in Dulciuri, 8 Iul 2012 | 3518 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 ml smantana
  • 250 ml lapte
  • 100 ml lichior de menta
  • 80 g zahar pudra
  • sirop de menta
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de menta:

Se amesteca laptele cu zaharul  si se pune la fiert si dupa ce se aduce la punctul de fierbere,se ia de pe foc si  continuam sa amestecam pana incepe sa se raceasca,lasam deoparte pana se raceste complet,

Amestecam lichiorul cu siropul adaugam peste laptele amestecand continuu,

Adaugam smantana batuta ca pentru frisca treptat amestecand cu telul,

Punem compozitia la congelator,amestecand  de 2-3 ori la interval de 30 min,

Eu am tapetat o tava cu folie alimetara,am taiat 1 foaie de napolitana cat tava si am turnat inghetata (cand am amestecat-o ultima data,)am adaugat foaie de napolitana deasupra si am dat la congelator

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Lau 1

10.07.2012, 09:07

diaconta 1

10.07.2012, 09:12

si eu vreau ingheteata

Lau 1

10.07.2012, 09:22

te astept

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Inghetata asortata