Inghetata de menta

de Lau in Dulciuri, 8 Iul 2012 | 1534 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 ml smantana
  • 250 ml lapte
  • 100 ml lichior de menta
  • 80 g zahar pudra
  • sirop de menta
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de menta:

Se amesteca laptele cu zaharul si se pune la fiert si dupa ce se aduce la punctul de fierbere,se ia de pe foc si continuam sa amestecam pana incepe sa se raceasca,lasam deoparte pana se raceste complet,


Amestecam lichiorul cu siropul adaugam peste laptele amestecand continuu,


Adaugam smantana batuta ca pentru frisca treptat amestecand cu telul,


Punem compozitia la congelator,amestecand de 2-3 ori la interval de 30 min,


Eu am tapetat o tava cu folie alimetara,am taiat 1 foaie de napolitana cat tava si am turnat inghetata (cand am amestecat-o ultima data,)am adaugat foaie de napolitana deasupra si am dat la congelator

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Lau 1

10.07.2012, 09:07

diaconta 1

10.07.2012, 09:12

si eu vreau ingheteata

Lau 1

10.07.2012, 09:22

te astept

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Profiterol la minut