Cozonac grania

de mihaelaM in Dulciuri, 24 Apr 2011 | 3650 vizualizari

 

este primul meu cozonac facut dupa reteta de pe pachetul de faina GRANIA

 

INGREDIENTE

  • 1kg faina
  • 60gr drojdie
  • 300gr zahar
  • 5oua
  • 200gr unt
  • 500ml lapte
  • 1lingurita sare
  • coaja de la o lamaie

PT UMPLUTURA

  • nuca macinata
  • cacao
  • stafide
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cozonac grania:

Preparam maiaua din putina faina,drojdie,lapte si o lingurita de zahar


Dupa dospirea ei adaugam ouale amestecate cu zaharul,sarea, coaja de lamaie,laptele,untul topit si faina si framantam enegic.


Lasam sa creasca 2ore dupa care intindem foaie si punem amestecul de stafide ,cacao si nuca dupa care rulam


Mai facem o foaie la fel ca prima si le impletim.


Lasam in tava cam 20 min sa mai creasca dupa care ungem cu ou si punem mac si dam la cuptor .


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cozonac grania" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mihaelaM 1

24.04.2011, 21:29

Adevarat a inviat Lau

mihaelaM 1

26.04.2011, 11:11

Multumesc celor din umbra

adry88 1

31.05.2011, 16:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu nuca si mere