Inghetata de nutella cu stafide

de Lau in Dulciuri, 15 Iul 2011 | 2104 vizualizari

 

by laura adamache,este foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 350 g nutella(eu am avut doar 150)
  • 1 lingra rasa de miere
  • 40 g zahar
  • 10 g amidon
  • 460 g lapte
  • 200 g frisca
  • 100 g stafide brandy

 

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de nutella cu stafide:

Dizolvam amidonul in lapte,adaugam zaharul si punem pe foc mic. Din momentul in care incepe sa fiarba,o mai lasam pe foc 5 min timp in care vom amesteca continuu. Luam cratita de pe foc si adaugam Nutella si mierea,amestecam bine pana ce Nutella este integrata complet in crema de lapte. Lasam crema sa se raceasca complet


Dupa ce s-a racit,mixam frisca partial (nu trebuie sa fie mixata bat ci doar cremoasa) si o adaugam cremei reci


Bagam inghetata in congelator si dupa primele 40 minute o scoatem si o amestecam bine astfel incat sa distrugem cristalele de gheata formate


Repetam operatiunea de 3 ori o data la 40 de minute


Cand inghetata se intareste putin adaugam stafidele tinute inainte 15 min in apa amestecata cu brany si stoarse bine

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de nutella cu stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

RuxyRux 1

17.07.2011, 19:22

Deliciuuuuuu

Lau 1

17.07.2011, 20:55

va multumesc

Bucataras Medi 1

18.07.2011, 18:49

binevenita in aceste zile calduroase......................

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere,nuci si scortisoara