Inghetata de pepene galben

de Oana in Dulciuri, 25 Iun 2009 | 5532 vizualizari

 

Este foarte aromata si racoritoare!

 

INGREDIENTE

  • jumatate de pepene galben
  • 3 galbenusuri
  • 3 linguri cu zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • 3 linguri cu smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de pepene galben:

Galbenusurile se bat bine cu zaharul pudra si zaharul vanilat pana se albesc, apoi se fierb la bain-marie pana devin cremoase. Se racesc si se amesteca cu smantana.

Pepenele se paseaza cu blenderul pana devine o crema. Se amesteca apoi cu crema, se toarna in forme si se baga la congelator.

Ideea era ca dupa o ora sa scot inghetata si s-o bat bine cu mixerul, apoi pusa iar in forma si la congelator...dar am adormit si am sarit etapa asta..a iesit cam cu ace :))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de pepene galben" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Inghetata de pepene galben-0
Inghetata de pepene galben-1
Inghetata de pepene galben-2
Inghetata de pepene galben-3
Inghetata de pepene galben-4
Inghetata de pepene galben-5

COMENTARII (14)

Oana

Oana 1

01.07.2009, 20:14

Daaa, cred ca era mai aromata, multumesc pt. sfat

ingelasha24

ingelasha24 1

26.07.2009, 17:18

pare delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!