Inghetata de pepene galben

de Oana in Dulciuri, 25 Iun 2009 | 5568 vizualizari

 

Este foarte aromata si racoritoare!

 

INGREDIENTE

  • jumatate de pepene galben
  • 3 galbenusuri
  • 3 linguri cu zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • 3 linguri cu smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de pepene galben:

Galbenusurile se bat bine cu zaharul pudra si zaharul vanilat pana se albesc, apoi se fierb la bain-marie pana devin cremoase. Se racesc si se amesteca cu smantana.

Pepenele se paseaza cu blenderul pana devine o crema. Se amesteca apoi cu crema, se toarna in forme si se baga la congelator.

Ideea era ca dupa o ora sa scot inghetata si s-o bat bine cu mixerul, apoi pusa iar in forma si la congelator...dar am adormit si am sarit etapa asta..a iesit cam cu ace :))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de pepene galben" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Oana 1

01.07.2009, 20:14

Daaa, cred ca era mai aromata, multumesc pt. sfat

ingelasha24 1

26.07.2009, 17:18

pare delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec After Eight
  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L