Inghetata de pepene galben

de Oana in Dulciuri, 25 Iun 2009 | 7086 vizualizari

COMENTARII (14)

danygospodina 1

26.06.2009, 04:01

Eu nu vad nici un ac !

Miha 1

26.06.2009, 04:40

Superrr!

Oana 1

26.06.2009, 11:33

Maaai...dar eu vreau inghetata cremoasa...trebuie sa gasesc o reteta...cred ca aia gen mousse si congelata ramane cremoasa...Oricum, gustul de pepene galben e demential Ma duc sa scot o cupa s-o las putin la dezghetat

ala_oancea 1

26.06.2009, 17:37

Si eu trebuie sa o incerc !

danygospodina 1

27.06.2009, 02:56

Inca trei si ajungi la 200 ???

Oana 1

27.06.2009, 12:23

Pai atunci ma duc la bucatarie, ca am ceva planuri azi

Bucataras Dragos 1

27.06.2009, 21:12

wow ai 199 de retete! Inca 1 si ai 200! Inghetata de pepene galben este preferata mea si pe aiceaaaa....

Oana 1

27.06.2009, 22:29

Multumesc Dragos!!

Oana 1

01.07.2009, 20:14

Daaa, cred ca era mai aromata, multumesc pt. sfat

ingelasha24 1

26.07.2009, 17:18

pare delicioasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale cu carne si dovleac
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

RETETA RECOMANDATA
Inghetata "Lapte de pasare"