Inghetata de pere si iaurt de capsuni

de adasev12 in Dulciuri, 11 Apr 2011 | 4799 vizualizari

COMENTARII (25)

Cris2711 1

11.04.2011, 21:47

Ada as savura acum cu mare placere

Miha 1

11.04.2011, 21:48

Perele au multa zeama (apa) si atunci se formeaza acele ace de gheata. Pentru a evita formarea acestora trebuie adaugata in compozitie ceva mai multa grasime. Smantana grasa pentru frisca sau galbenus de ou. Si mixarea compozitiei cu un blender vertical.
Oricum ar fi, cu ace sau fara, inghetata ta arata foarte bine. Si cel mai important este ca e naturala.

Teo 1

11.04.2011, 21:51

frumoasa inghetata ta!multumim Miha, mereu esti ''pe faza''!

kukibella 1

11.04.2011, 21:59

Ina 1

11.04.2011, 22:24

diaconta 1

11.04.2011, 22:58

Uoooooooofff musai sa fac si eu

bucatarimcudiana 1

11.04.2011, 23:22

fffffffff buna

adasev12 1

11.04.2011, 23:32

cris,

adasev12 1

11.04.2011, 23:33

miha, multumesc de sugestii am vazut cateva retete asemanatoare, daor cu frisca si fructe si pareau in regula....data viitoare am sa incerc si cu ou....

adasev12 1

11.04.2011, 23:33

teo, kuki, ina...va multumesc

adasev12 1

11.04.2011, 23:34

dia....
diana, mersi

Anamaria7 1

12.04.2011, 00:13

Ada, mortala inghetata ta! Miha are dreptate, am observat si eu "de-a lungul retetelor" ca cele ce folosesc fructe tare suculente ingheata mai tare sub forma de ace in loc sa devina cremoase, tocmai pentru ca ingheata apa din fruct

lilik 1

12.04.2011, 00:45

buna tare

adasev12 1

12.04.2011, 01:06

anamaria, cu siguranta asa e...perele erau deja cam moi...tocmai de aia le-am si folosit...nu m-am gandit ca n-o s aiasa tocmai...ok....

adasev12 1

12.04.2011, 01:07

lilik....

elena1988 1

12.04.2011, 08:58

super

Lau 1

12.04.2011, 09:54

super arata

Rocsi 1

12.04.2011, 10:18

hai ma ca aratat super bine

adasev12 1

12.04.2011, 12:23

elena, sufletista...mersi

adasev12 1

12.04.2011, 12:24

rocsi, arata bine...daor ca nu e asa cum as vreau eu la gust.... ....

aziz 1

12.04.2011, 13:07

divainbucatarie 1

12.04.2011, 15:41

adasev12 1

12.04.2011, 19:35

mona, diva...

mamaieelena 1

13.04.2011, 07:28

Bucataras Medi 1

13.04.2011, 20:57

Ce bunaciune...........

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Ariel