Inghetata de pere si iaurt de capsuni

de adasev12 in Dulciuri, 11 Apr 2011 | 3169 vizualizari

 

prima mea tentativa de inghetata...nu prea reusita, dar cpomestibila in final...desi am amestecat-o de cateva ori, tot au mia ramas ace de ghiata...poate imi dati voi o idee pe viitor..cum sa si ce tre faut ca sa iasa mai buna....

 

INGREDIENTE

  • 2 pere mari
  • 200 ml frisca lichida
  • 2 lg miere
  • 125 ml iaurt de capsuni
  • caramel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de pere si iaurt de capsuni:

perele le-am curatat si taiat cubulete, apoi le-am pus in robot cu mierea si iaurtul si le-am mixat pasta


frisca am batut-o fff bine si apoi am amestecat-o usor cu perele , am pus in cutie de inghetata si am dat la congelator peste noapte. in primele 4 ore am amestecat-o din ora in ora pt a nu face ace de gheata, dar in final tot a a avut ceva....de rea nu e rea...dar....oare ce tre facut sa nu aiba deloc ace????


am servit cu frisca si topping de caramel

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de pere si iaurt de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

adasev12 1

12.04.2011, 19:35

mona, diva...

mamaieelena 1

13.04.2011, 07:28

Bucataras Medi 1

13.04.2011, 20:57

Ce bunaciune...........

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Banana Split