Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
prima mea tentativa de inghetata...nu prea reusita, dar cpomestibila in final...desi am amestecat-o de cateva ori, tot au mia ramas ace de ghiata...poate imi dati voi o idee pe viitor..cum sa si ce tre faut ca sa iasa mai buna....
perele le-am curatat si taiat cubulete, apoi le-am pus in robot cu mierea si iaurtul si le-am mixat pasta
frisca am batut-o fff bine si apoi am amestecat-o usor cu perele , am pus in cutie de inghetata si am dat la congelator peste noapte. in primele 4 ore am amestecat-o din ora in ora pt a nu face ace de gheata, dar in final tot a a avut ceva....de rea nu e rea...dar....oare ce tre facut sa nu aiba deloc ace????
am servit cu frisca si topping de caramel
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult