Inghetata de portocale

de kamy in Dulciuri, 12 Mai 2011 | 1654 vizualizari

 

Nu le mai manca nimeni,asa ca a trebuit sa fac ceva cu ele.Noroc ca azi a fost o zi calduroasa iar aceasta inghetata acrisoara a picat numai bine.

 

INGREDIENTE

  • 400 ml suc portocale
  • 1 plic crema de lamaie la rece
  • 300 ml.crema patiserie(frisca lichida)
  • 2 ling.zahar pudra
  • 1 plic intaritor ptr.frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de portocale:

Crema de lamaie o mixam bine cu sucul de portocale si zaharul pudra.


Batem frisca foarte bine(putem adauga plicul de intaritor daca nu se bate bat)dupa care incorporam crema.


Punem in caserole si le bagam in congelator.


Nu trebuie sa mai amestecam in ea deoarece nu se formeaza ace de gheata.


Rezultatul...o inghetata cremoasa si acrisoara.


Am pus deasupra coaja de portocala si lamaie rasa pusa la zahar si bombonele.


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

in poza se vad 350 ml suc de portocale dar am mai pus 50 ml la sfarsit ca sa aduc crema la consistenta uneia facute pe foc cu oua.

2

daca nu doriti o inghetata acrisoara,cu gust si de lamaie puteti folosi crema de vanilie la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

kamy 1

13.05.2011, 20:20

eduard....vrei sau nu?

kamy 1

13.05.2011, 20:20

mona...iti dau,cum sa nu

kamy 1

13.05.2011, 20:21

medi...te astept cu drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort rapid cu cirese si mascarpone