Inghetata de vanilie cu dulceata de pepene galben

de aziz in Dulciuri, 20 Apr 2011 | 3514 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml smantina pentru frisca
  • un plic budinca de vanilie
  • un pahar de lapte(125 ml)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de vanilie cu dulceata de pepene galben:

Mixam smantina cu praful de budinca si paharul de lapte pina obtinem o crema compacta. Punem crema in forme pina la jumatate apoi citeva linguri dulceata de pepene galben( http://www.bucataras.ro/retete/dulceata-de-pepene-galben-si-pere-20411.html) si completam cu crema pina se umple forma, iar deasupra puteti sfarima un biscuite.

Dam la frigider cam 3-4 ore. Cind vreti sa scoateti din forma incalziti putina apa si scufundati forma pt citeva secunde apoi rasturnati pe farfurie sau in cupe. Desigur puteti incerca si cu dulceata de afine la fel de delicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de vanilie cu dulceata de pepene galben" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de piersici