Inghetata de vanilie cu topping de ciocolata

de Lau in Dulciuri, 5 Iul 2012 | 1383 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 ml lapte
  • 5 galbenusuri
  • 1 pastaie de vanilie
  • 500 ml frisca
  • 200 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de vanilie cu topping de ciocolata:

Amestecam laptele cu zaharul si galbenusurile, adaugam si pastaia de vanilie. Punem oala pe foc si amestecam continuu ca sa nu se formeze cocoloase. Cand incepe sa se ingroase oprim focul si lasam sa se raceasca foarte bine

Dam la congelator 2 ore. Scoatem inghetata din congelator si o mixam ca sa spargem acele de gheata.

Adaugam frisca batuta si incorporam in inghetata, acoperim vasul cu o folie de plastic si dam la congelator

O servim cu topping de ciocolata.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de vanilie cu topping de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mamaieelena 1

06.07.2012, 12:07

vin si eu la o inghetata

Sim0na 1

06.07.2012, 12:39

Mm.. dau la schimb una de pepene galben!

Lau 1

06.07.2012, 13:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!