Inghetata de vanilie cu topping de ciocolata

de Lau in Dulciuri, 5 Iul 2012 | 2432 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 ml lapte
  • 5 galbenusuri
  • 1 pastaie de vanilie
  • 500 ml frisca
  • 200 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de vanilie cu topping de ciocolata:

Amestecam laptele cu zaharul si galbenusurile, adaugam si pastaia de vanilie. Punem oala pe foc si amestecam continuu ca sa nu se formeze cocoloase. Cand incepe sa se ingroase oprim focul si lasam sa se raceasca foarte bine


Dam la congelator 2 ore. Scoatem inghetata din congelator si o mixam ca sa spargem acele de gheata.


Adaugam frisca batuta si incorporam in inghetata, acoperim vasul cu o folie de plastic si dam la congelator


O servim cu topping de ciocolata.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de vanilie cu topping de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mamaieelena 1

06.07.2012, 12:07

vin si eu la o inghetata

Sim0na 1

06.07.2012, 12:39

Mm.. dau la schimb una de pepene galben!

Lau 1

06.07.2012, 13:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de vanilie cu alune pralinate