Inghetata de zmeura

de leoflori in Prajituri, 2 Iul 2009 | 6276 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente: 300 gr. zmeura 3 Linguri suc portocale 100 gr. fructoza 200 ml. smantana dulce lichida
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de zmeura:

Zmeura zdrobita la pasator si apoi strecurata se amesteca cu sucul de portocala si fructoza.
Smantana se bate (fiind cu 15 % grasime nu se face frisca) si se amesteca cu piureul de zmeura.
Se pune in vas de plastic si se da la congelator. Se scoate dupa 1 ora si se amesteca bine, ca sa nu se formeze cristale de gheata. Repetam de cca 4-5 ori. Gata!
reteta adaptata pt. regimul Montignac
pt. reteta normala se foloseste zahar pudra in loc de fructoza si smantana dulce lichida cu 30 % grasime

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura Sfintiilor Constantin si Elena

ieri la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

 Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

Papanasi cu branza si cocos

pe 19.05 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

3564 puncte

Constelatialeu

1651 puncte

dantes

1646 puncte

Bya Ralu

1303 puncte

mirela0911

1250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de mascarpone si zmeura