Inghetata de zmeura

de leoflori in Prajituri, 2 Iul 2009 | 3626 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente: 300 gr. zmeura 3 Linguri suc portocale 100 gr. fructoza 200 ml. smantana dulce lichida
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de zmeura:

Zmeura zdrobita la pasator si apoi strecurata se amesteca cu sucul de portocala si fructoza.
Smantana se bate (fiind cu 15 % grasime nu se face frisca) si se amesteca cu piureul de zmeura.
Se pune in vas de plastic si se da la congelator. Se scoate dupa 1 ora si se amesteca bine, ca sa nu se formeze cristale de gheata. Repetam de cca 4-5 ori. Gata!
reteta adaptata pt. regimul Montignac
pt. reteta normala se foloseste zahar pudra in loc de fructoza si smantana dulce lichida cu 30 % grasime

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bucataras Dragos 1

03.07.2009, 11:41

multumesc multumesc acuma savurez "portia "

Ligia Bxl 1

15.12.2010, 14:24

deliciossssssssss

gio 1

19.06.2013, 21:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Negresa de post
  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L