Inghetata din pepene

de gaby_gabytza in Dulciuri, 27 Aug 2011 | 3584 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 ml iaurt
  • 100 ml smantana
  • 250 g zahar
  • 1 felie de pepene rosu
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingura miere
  • stafide
  • alune
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata din pepene:

Amestecam cu mixerul intr-un bol smantana cu zaharul pana se face frisca dupa care adaugam iaurtul.Taiem alunele maruntit,taiem si pepenele marunt dar sa ii scotem samburii afara iar dupa ce le-am maruntit le punem in bol,dupa care adaugam niste stafide,lingura de cacao si lingura de miere si iarasi amestecam dar usor.

O punem in ce forme dorim si o dam la congelator iar cam la 2 ore, o mai amestecam ca sa nu faca ace de gheata.

Deasupra am adaugat niste stafide si un pic de dulceata

 

TIPS-URI

1

O inspiratie de moment

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata din pepene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Lau 1

28.08.2011, 22:34

si pentru mine

brunetica 1

16.11.2011, 15:23

vreau si eu

mihaelar63 1

30.11.2011, 01:21

uite acum as manca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu iaurt si fructe de padure (fara coacere)