Inghetata mexicana de ciocolata cu chili

de -Miti- in Dulciuri, 21 Iun 2012 | 2434 vizualizari

 

O versiune proprie, inca nu m-am incumetat sa fac inghetate cu galbenusuri de ou,fiindca mereu am cumparat-o mi se pare ca si procedeul de a face inghetata trebuie sa fie la fel de simplu cu acela de a te incalta si a cobori la magazin. Toate retetele pe care le-am vazut au fost mult mai complicate,asa ca eu am simplificat-o putin.
Fiindca a fost un experiment,data viitoare as aduce cateva mici schimbari. As folosi mai multa cacao si as dubla cantitatea de frisca.

 

INGREDIENTE

  • 100 ml lapte
  • 100 ml frisca
  • 2 linguri de zahar (sau dupa gust)
  • 2 linguri de cacao
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1/4 lingurita ardei iute cayenne
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata mexicana de ciocolata cu chili:

Se pune laptele si frisca intr-o craticioara,cand se infierbanta se adauga zaharul,cacaoa si scortisoara.


Se amesteca,se ia de pe foc si se adauga cayenne-ul.


Se pune toata compozitia intr-un bol si se amesteca la fiecare 3-4 ore cu o furculita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata mexicana de ciocolata cu chili" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Mutulica 1

22.06.2012, 11:57

eu te-am apreciat !Imi plac oamenii originali .Am spus doar ca am si eu temerile mele .

-Miti- 1

22.06.2012, 15:15

Iti multumesc,apreciez cand oamenii simt ca ceva e mai altfel,mai original. Nu postez niciodata ca sa-mi fie neaparat incercate creatiile,sa nu crezi ca am gustat si eu orice din prima zi. Dar daca pot sa arat si sa inspir (sper) de ce nu,de ce sa tin toate astea in mine,cand poate ii va fi de folos cuiva.

mamaieelena 1

22.06.2012, 21:24

excelent

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cremoasa de ciocolata