Inghetata de ciocolata

de mirela0911 in Dulciuri, 29 Iun 2016 | 717 vizualizari

 

Inghetata de ciocolata e preferata mea, iar reteta este una simpla, doar timpul de asteptare e putin cam lung! :D

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte condensat neindulcit
  • 100 g ciocolata cu lapte/amaruie
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • zahar pudra vanilat dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de ciocolata:

Intr-o craticioara se pune laptele condensat si ciocolata rupta bucatele. Se incalzeste usor, fara sa dea in clocot si se amesteca pana se topeste ciocolata si se omogenizeaza. Se lasa sa se raceasca.


Smantana pentru frisca se mixeaza impreuna cu zaharul pudra vanilat pana se intareste. Se toarna peste crema de ciocolata si cu o spatula se omogenizeaza bine.


Amestecul obtinut se transfera intr-o cutie si se da la congelator. La interval de o ora se scoate cutia si se amesteca pentru a nu se forma ace de gheata. Este suficient de doua ori (nu a fost cazul de mai multe ori). Dupa aproximativ 4 ore se poate servi.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Daca se lasa la congelator peste noapte, se scoate inainte cu cel putin o jumatate de ora inainte de a fi servita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

miki_a 1

30.06.2016, 17:19

Si eu o adoooor!

Catalina L 1

02.07.2016, 19:20

super buna

Nepotii_si_bunica 1

03.07.2016, 11:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cremoasa de ciocolata