Inghetata rapida cu mure si green sugar

de anca_rm in Dulciuri, 3 Iun 2015 | 487 vizualizari

 

Daca tot am primit green sugar trebuia sa-l folosesc pana il termin , asa ca inca una cu green sugar si gata .
O reteta care merge foarte rapid si nu mai necesita nici congelare , nu obligatoriu .

 

INGREDIENTE

  • 250 g mascarpone
  • 300 g fructe congelate (mure, zmeura, capsuni, fragute, afine)
  • 50 g green sugar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata rapida cu mure si green sugar:

Intr-un vas de blender puneti fructele congelate . Puteti lasa cateva ca sa decorati cu ele inghetata, adaugati cutia de mascarpone peste si indulcitorul.


Porniti blenderul si lasati pana se face ca si o crema.


Gustati si mai adaugati zahar daca mai trebuie.


Puneti in pahare si serviti cu fructe, frunzulite de menta, frisca si biscuiti sau puneti intr-un vas la congelator si lasati cam 1 ora sa se congeleze.


In cazul in care doriti sa o congelati trebuie sa amestecati din cand in cand in ea ca sa spargeti cristalele de gheata .



 

TIPS-URI

1

In functie de fructele folosite cantitatea de indulcitor difera. Asa ca cel mai bine este sa gustati si sa mai adaugati daca trebuie .

2

Indulcitorul green sugar poate fi inlocuit cu zahar, miere albine, sirop de agave, sirop de artar.

3

daca adaugati cativa stropi de lamaie innainte de a congela inghetata nu se mai formeaza cristalele de gheata

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata rapida cu mure si green sugar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Bunica 1

03.06.2015, 14:20

Ce culoare interesantă are!

Rocsi 1

03.06.2015, 19:37

Ce imi place!

Gicuta69 1

03.06.2015, 20:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Nugat glace', by Radu Popovici