Inghetata rapida cu mure si green sugar

de anca_rm in Dulciuri, 3 Iun 2015 | 856 vizualizari

 

Daca tot am primit green sugar trebuia sa-l folosesc pana il termin , asa ca inca una cu green sugar si gata .
O reteta care merge foarte rapid si nu mai necesita nici congelare , nu obligatoriu .

 

INGREDIENTE

  • 250 g mascarpone
  • 300 g fructe congelate (mure, zmeura, capsuni, fragute, afine)
  • 50 g green sugar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata rapida cu mure si green sugar:

Intr-un vas de blender puneti fructele congelate . Puteti lasa cateva ca sa decorati cu ele inghetata, adaugati cutia de mascarpone peste si indulcitorul.

Porniti blenderul si lasati pana se face ca si o crema.

Gustati si mai adaugati zahar daca mai trebuie.

Puneti in pahare si serviti cu fructe, frunzulite de menta, frisca si biscuiti sau puneti intr-un vas la congelator  si lasati cam 1 ora sa se congeleze.

In cazul in care doriti sa o congelati trebuie sa amestecati din cand in cand in ea ca sa spargeti cristalele de gheata .

 

                                                                    

 

TIPS-URI

1

In functie de fructele folosite cantitatea de indulcitor difera. Asa ca cel mai bine este sa gustati si sa mai adaugati daca trebuie .

2

Indulcitorul green sugar poate fi inlocuit cu zahar, miere albine, sirop de agave, sirop de artar.

3

daca adaugati cativa stropi de lamaie innainte de a congela inghetata nu se mai formeaza cristalele de gheata

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata rapida cu mure si green sugar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Bunica 1

03.06.2015, 14:20

Ce culoare interesantă are!

Rocsi 1

03.06.2015, 19:37

Ce imi place!

Gicuta69 1

03.06.2015, 20:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

ieri la 21:15

Gogoşari şi ardei umpluţi cu varză asortată

de Ancutsa 5

ieri la 20:41

Gem de struguri

de Lau 9

ieri la 20:31

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Tort Zebra cu inghetata