Inghetata tigrata

de gospodariu in Dulciuri, 4 Iun 2016 | 613 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte;
  • 5 galbenusuri;
  • 150 g zahar;
  • esenta de vanilie;
  • 250 ml frisca lichida;
  • o ceasca de visine;
  • 2 linguri miere de albine;
  • ciocolata(decor);
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata tigrata:

Se pune laptele la fiert.Cand incepe sa clocoteasca se adauga crema de galbenusuri cu zahar si esenta de vanilie.Se amesteca pana se ingroasa,avand grija sa nu se faca omleta.


Se da deoparte,iar cand s-a racit se adauga frisca lichida batuta spuma tare.Separat se blenduiesc visinele cu mierea si se adauga 2-3 linguri de frisca.


Se aseaza in suportul de inghetata,dupa preferinta,se dau la congelator timp de 2-3 ore.


Se decoreaza cu ciocolata topita si se mai introduce 5 minute la congelator.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata tigrata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (10)

Panacris 1

07.06.2016, 08:07

AdinaG 1

12.06.2016, 19:45

Delicios!

AdinaG 1

12.06.2016, 19:46

As avea o intrebare: din aceste ingrediente ies 5 portii (5 inghetate) ?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Covrigi de casa