Pandispan cu visine

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 15 Mar 2016 | 1147 vizualizari

 

As fi mancat un pandispan cu visine, asa ca am facut unul in weekend, cu fructe pe care le-am bagat asta-vara la borcan. S-au pastrat foarte bine. Sper sa revin si cu o reteta ca sa va arat cum le-am conservat. De aici m-am inspirat.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 4 oua;
  • un praf de sare;
  • 16 linguri Green Sugar;
  • esenta de vanilie;
  • 16 linguri ulei;
  • 8 linguri lapte;
  • 8 linguri apa minerala;
  • 16 linguri faina, cu varf (470 g);
  • un plic de praf de copt (10 g);
  • 400 g visine fara samburi din compot.
  • Optional: o lingura de zahar pudra.
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.


Se mixeaza ouale cu sarea si zaharul pana cand ouale capata culoarea galben deschis si se maresc in volum.


Se adauga restul ingredientelor, cu exceptia visinelor si se mixeaza in continuare pana cand se omogenizeaza totul.


Se adauga 300 g de visine si se incorporeaza in aluat.


Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu hartie de copt, apoi se toarna aluatul in ea.


Pe deasupra se presara restul visinelor (100 g), din loc in loc, apoi se introduce tava la cuptor pana cand pandispanul se rumeneste frumos.


Dupa ce se raceste, se poate pudra cu zahar.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Geanina87 1

16.03.2016, 12:56

delicios

elucubratiiculinare 1

16.03.2016, 17:15

minunat

mirela0911 1

17.03.2016, 20:32

Bun cu visine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tort cu mere, visine si crema de zahar ars