Papanasi cu smantana si dulceata

de danamatei in Dulciuri, 16 Feb 2012 | 3003 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr branza de vaci scursa bine
  • 2 oua mari
  • 150 gr zahar
  • coaja de lamaie
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 350-400 gr faina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu smantana si dulceata:

Se amesteca branza cu zaharul, apoi se adauga ouale, vanilia si coaja de lamaie. Se amesteca bine, se adauga 350 gr faina cernuta amestecata cu praful de copt. Daca este prea moale si nu se poate modela se mai adauga faina.


Pe masa infainata se fac bilute mici (cat o lingurita) si bilute mari (cat o lingura /nu foarte plina). Bilutele mari le presam putin pe masa si le facem gaura in mijloc cu degetul. Se prajesc la foc mic.


Se servesc calzi cu smantana si dulceata ... sau ce va mai place :)


Multumesc pentru reteta Dya.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu smantana si dulceata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Doralinda 1

16.11.2012, 19:13

foarte bine arata!

monik80 1

20.03.2015, 21:26

diaconta 1

28.09.2016, 10:58

La multi ani!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor