Placinte cu branza de vaci

de adry88 in Dulciuri, 5 Aug 2011 | 16351 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub de drojdie
  • 100 g zahar
  • sare
  • 1 ou
  • 300 ml lapte

umplutura

  • 500 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 1 esenta vanilie
  • 2 zahar vanilat
  • 2 linguri faina

pt uns

  • 1 ou
  • 1 zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza de vaci:

Facem maiaua din drojdie,2 linguri de zahar,50 ml lapte,sare,1 lingura faina.


Lasam 15 min pana face basici.


Punem faina intr-un castraon, facem gaura in mijloc,adaugam maiaua, restul de ingrediente si framantam.


Lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.


Mixam branza cu zaharul,adaugam restul de ingrediente si amestecam bine.


Intindem o foaie, taiem patratele punem branza in mijloc,impaturim .


Asezam in tava usa si tapetata cu faina.


Batem oul cu zaharul vanilat si ungem placintele .


Dam la cuptor pana se rumenesc frumos .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

naomy 1

06.08.2011, 22:56

Branzoaice ,ce dor mi-e de bunica mea ,...imi facea mereu arat super

Sylvia 1

10.08.2011, 13:26

wow cum arata

Angelina_Elena 1

02.09.2012, 12:21

foarte frumoase si foarte gustoase!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Clatite a la buni