Inimi si pipote de pui in sos de smantana

de MotanLaOale in Pui, 18 Iun 2015 | 3787 vizualizari

 

Tot Gaby_d este de vina si pentru aceasta mancare delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 500g pipote si inimi de pui
  • 1 ceapa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 5 catei de usturoi
  • 3 foi dafin
  • 50g unt
  • 120ml vin alb
  • 200ml smantana
  • 1 galbenus ou
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • 1/2 legatura marar
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimi si pipote de pui in sos de smantana:

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt.


Pipotele si inimile se curata, se spala, se scurg si se usuca cu un servet.


Intr-o cratita se pune untul la topit, se adauga ceapa si se caleste 2-3 minute.


Se presara vegeta si piper.


Se adauga pipotele si inimile si se lasa la calit pana se evapora zeama lasata si se rumenesc usor.


Se adauga vinul si se fierbe la foc mediu 10 minute.


Se acopera cu apa, se pun foile de dafin si se lasa la fiert la foc mic 1-1,5 ore.


Se amesteca din cand in cand si se completeaza cu apa daca este nevoie.


Se amesteca smantana cu galbenusul si usturoiul pisat.


Cand sunt fierte pipotele si inimile si sosul este cat doriti de mult sau putin, se adauga in cratita smantana si se mai da un clocot.


Se potriveste de sare.


Se presara mararul tocat, se mai da un clocot si este gata.


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimi si pipote de pui in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

MotanLaOale 1

21.06.2015, 16:29

tarasmariana 1

04.07.2015, 22:17

MotanLaOale 1

04.07.2015, 22:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu gorgonzola