Inimi si pipote de pui in sos de smantana

de MotanLaOale in Pui, 18 Iun 2015 | 8978 vizualizari

 

Tot Gaby_d este de vina si pentru aceasta mancare delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 500g pipote si inimi de pui
  • 1 ceapa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 5 catei de usturoi
  • 3 foi dafin
  • 50g unt
  • 120ml vin alb
  • 200ml smantana
  • 1 galbenus ou
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • 1/2 legatura marar
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimi si pipote de pui in sos de smantana:

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt.


Pipotele si inimile se curata, se spala, se scurg si se usuca cu un servet.


Intr-o cratita se pune untul la topit, se adauga ceapa si se caleste 2-3 minute.


Se presara vegeta si piper.


Se adauga pipotele si inimile si se lasa la calit pana se evapora zeama lasata si se rumenesc usor.


Se adauga vinul si se fierbe la foc mediu 10 minute.


Se acopera cu apa, se pun foile de dafin si se lasa la fiert la foc mic 1-1,5 ore.


Se amesteca din cand in cand si se completeaza cu apa daca este nevoie.


Se amesteca smantana cu galbenusul si usturoiul pisat.


Cand sunt fierte pipotele si inimile si sosul este cat doriti de mult sau putin, se adauga in cratita smantana si se mai da un clocot.


Se potriveste de sare.


Se presara mararul tocat, se mai da un clocot si este gata.


Pofta Buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Inimi si pipote de pui in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

MotanLaOale 1

21.06.2015, 16:29

tarasmariana 1

04.07.2015, 22:17

MotanLaOale 1

04.07.2015, 22:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

9600 puncte

MotanLaOale

6821 puncte

indrea_ms

4550 puncte

Rocsi

4514 puncte

Panacris

4121 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de mascarpone cu fructe, la pahar

de RODIMUR 7

ieri la 22:51

Tocana de legume

pe 04.08 la 22:08

Balmos

pe 04.08 la 20:19

Paste cu hribi si sos alb

de Rocsi 9

pe 04.08 la 18:58

Salata de vara cu branza feta

pe 02.08 la 22:37

RETETA RECOMANDATA
Pipote,inimioare si ficatei cu usturoi