Inimioare cu ciocolata

de cristina1985 in Torturi, 20 Feb 2016 | 1032 vizualizari

 

Blatul este de fapt, o negresa dupa reteta de mai jos. Eu am pus mai putin zahar.
http://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-ciocolata-in-10-minute-63630.html

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 210 gr faina
  • 40 gr cacao
  • 120 gr zahar
  • 10 gr (un plic)praf de copt
  • 300 ml apa minerala
  • esenta rom
  • esenta vanilie
  • coaja portocala
  • coaja lamaie
  • 1/2 bol nuca (bol de supa)
  • un praf sare
  • Crema1:
  • 200 gr unt
  • 6 lg frisca lichida
  • esenta rom
  • 200 gr ciocolata alba
  • Crema 2:
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 250 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare cu ciocolata:

Blat: Nuca se macina si se amesteca cu celelalte ingrediente uscate. Apoi se pun si restul ingredientelor, pe rand.Se pune aluatul, intr-o tava mare de cuptor si se tine 40 minute.


Crema1: Se topeste ciocolala alba in 6 lg frisca lichida.Apoi se lasa la racit. Cand e calduta , se adauga untul si esenta de rom. Daca vi se taie crema, amestecati-o cu telul pana isi revine.


Crema2: Se topeste ciocolata amaruie pe aburi. Se lasa la racit, apoi se adauga untul.


Resturile de aluat se mananca cu restul de crema Vor fi cam trei boluri.

 

TIPS-URI

1

Se poate manca cu fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

23.02.2016, 12:08

cristina1985 1

23.02.2016, 15:35

Pentru inimioare , desenati pe o hartie de copt o inima si decupati-o.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de vin alb si mere caramelizate