Inimioare din biscuiti

de Julie in Dulciuri, 4 Aug 2010 | 3784 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g biscuiti
  • 50 g alune
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri zahar farin
  • 50 g ciocolata cu lapte
  • 100 g unt
  • 50 ml lapte dulce
  • esenta de rom
  • un plic gelatina rosie pentru decor (Tort gelee- Dr.Oetker)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare din biscuiti:

Macinam biscuitii si alunele apoi le amestecam cu : cacao, unt, esenta si zahar farin. Daca biscuitii sunt mai dulci ,adaugam zahar mai putin. Legam compozitia cu lapte si la sfarsit punem si ciocolata topita. Amestecam bine. Daca nu s-a legat cum trebuie , mai adaugam lapte. Trebuie sa iasa o pasta mai groasa.



Pentru a da forma de inimioara eu am folosit folia de la o cutie de bomboane milka inimioare .Puteti incerca sa dati si alte forme.



Deasupra inimioarelor am turnat gelatina rosie, preparata conform instructiunilor de pe pachet.



Rapid, usor si de efect! :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare din biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Julie 1

04.08.2010, 21:14

Mena,multumesc si eu!

Corinuta 1

05.08.2010, 00:13

super, am servit o inimiora, si-am plecat!5 furcu

Julie 1

05.08.2010, 11:34

Corina,sper ca ti-a placut inimioara!Multumesc de furcu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Cartof"