Inimioare duci-reteta 700

de ianculubita in Dulciuri, 24 Feb 2014 | 1068 vizualizari

 

Azi de ziua indragostitilor pe romaneste si tot o data ajungand sa impartasesc cu voi 700 de retete mai bune sau,mai putin bune,va servesc cu cateva inimioare bune,bune de tot!!

 

INGREDIENTE

  • 5foi de gelatina
  • 400ml frisca lichida
  • semintele de la 1baton de vanilie
  • 4plicuri zahar vanilat
  • 1lingura zahar
  • 1/2lingurita scortisoara
  • Sos
  • 1cana de fructe de padure congelate
  • 3linguri zahar pudra
  • 1lingura coniac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare duci-reteta 700:

Punem intr-un vas pe foc mic frisca,zaharul,semintele de vanilie,zaharul vanilat,scortisoara iar dupa ce a ajuns la punctul de fierbere,dam vasul deoparte si incorporam gelatina hidratata in apa rece;


amestecam pana se dizolva,apoi rasturnam in forme de inimioare si lasam la frigider pana a doua zi;


Pentru sos,fierbem fructele de padure(eu am avut mure)cu zahar 3-4min,le pasam cu blenderul,strecuram de seminte piureul obtinut,amestecam apoi cu coniac.


Rasturnam inimioarele pe un platou,deasupra punem sos si cateva fructe,dupa care se servesc.

 

TIPS-URI

1

daca nu aveti forme speciale,rasturnati toata crema intr-un vas plat iar a doua zi decupati inimioare cu forme si le puneti pe platou

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare duci-reteta 700" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Vacuum Blender HB300RE

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (33)

ianculubita 1

26.02.2014, 07:11

Mihaela11_jo 1

26.02.2014, 22:20

Felicitari

ianculubita 1

27.02.2014, 08:31

Multumesc frumos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gomboti cu prune