Inimioare duci-reteta 700

de ianculubita in Dulciuri, 24 Feb 2014 | 1401 vizualizari

 

Azi de ziua indragostitilor pe romaneste si tot o data ajungand sa impartasesc cu voi 700 de retete mai bune sau,mai putin bune,va servesc cu cateva inimioare bune,bune de tot!!

 

INGREDIENTE

  • 5foi de gelatina
  • 400ml frisca lichida
  • semintele de la 1baton de vanilie
  • 4plicuri zahar vanilat
  • 1lingura zahar
  • 1/2lingurita scortisoara
  • Sos
  • 1cana de fructe de padure congelate
  • 3linguri zahar pudra
  • 1lingura coniac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare duci-reteta 700:

Punem intr-un vas pe foc mic frisca,zaharul,semintele de vanilie,zaharul vanilat,scortisoara iar dupa ce a ajuns la punctul de fierbere,dam vasul deoparte si incorporam gelatina hidratata in apa rece;


amestecam pana se dizolva,apoi rasturnam in forme de inimioare si lasam la frigider pana a doua zi;


Pentru sos,fierbem fructele de padure(eu am avut mure)cu zahar 3-4min,le pasam cu blenderul,strecuram de seminte piureul obtinut,amestecam apoi cu coniac.


Rasturnam inimioarele pe un platou,deasupra punem sos si cateva fructe,dupa care se servesc.

 

TIPS-URI

1

daca nu aveti forme speciale,rasturnati toata crema intr-un vas plat iar a doua zi decupati inimioare cu forme si le puneti pe platou

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare duci-reteta 700" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

ianculubita 1

26.02.2014, 07:11

Mihaela11_jo 1

26.02.2014, 22:20

Felicitari

ianculubita 1

27.02.2014, 08:31

Multumesc frumos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu prune uscate