Inimioare dulci

de diana_k in Prajituri, 5 Noi 2011 | 1746 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 250 ml lapte caldut
  •  200 ml smanatana
  • 1 ou
  • 3 linguri zahar
  • 1 cub drojdie
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 galbenus de ou pentru uns
  • cacao
  •  zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare dulci:

Dizolvam drojdia in 100 ml lapte cald impreuna cu 1 lingura de zahar, presaram o mana de faina si lasam la dospit 10 minute

Faina o cernem intr-un lighenas, facem o groapa in mijloc si punem drojdia, adaugam si restul ingredientelor: oul, sarea, smantana, zaharul ramas.

Framantam un aluat pe care il lasam sa creasca circa o ora.

Intindem aluatul pe masa presarata cu faina, taiem dreptunghiuri de aproximativ 10/10 cm.

Presaram pe fiecare bucata cacao si zahar, o rulam sul, impaturim fiecare bucatica in doua, crestam pe jumatate si desfacem sulul astfel incat sa obtinem o inimioara...cred ca imaginile sunt mai explicite

Lasam 10 minute sa se odihneasca si sa creasca frumos, le ungem cu ou batut si le coacem in cuptorul incalzit in prealabil la 180grade.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare dulci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mena29 1

11.11.2011, 20:17

Criss 1

11.11.2011, 20:25

Minunate si delicioase!

gaby_gabytza 1

20.11.2011, 12:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta