Inimioare dulci

de Valclaudia in Dulciuri, 26 Iul 2013 | 1504 vizualizari

 

un soi de gogosele doar ca le-am decupat in forma de inimioare si le-am decorat,pe langa zahar pudra, cu topping de capsuni. Va astept cu drag...

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 2 oua
  • un praf de sare
  • 1 cub mic de drojdie
  • 250 ml sana
  • 100 ml ulei
  • 100 gr zahar
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • faina alba cat cuprinde (in jur de 700gr -750 gr.)

cca 500 ml ulei pentru prajit cca 100gr - 150 gr.zahar pudra pentru pudrat topping de capsuni (la tub, din comert) 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare dulci:

Dizolvam drojdia,amestecand-o cu sarea si o lingura de zahar.


Adaugam ouale,apoi sana si uleiul. Incorporam zaharul si coaja de lamaie si la final faina cernuta.


Obtinem un aluat elastic.


Il intindem pe masa de lucru infainata.


Decupam forme de inimioare.


Le lasam cca 15-20 min la dospit; intre timp nu uitam sa incingem uleiul.


La foc redus, sa nu se arda uleiul prea tare, prajim inimioarele pe ambele fete si cand sunt aurii le scoatem pe servetele absorbante sa scapam de uleiul in exces.


Ele vor creste frumos in timpul coacerii insa sa nu se lase cat sunt fierbinti,cel mai bine este sa nu le suprapuneti asa fierbinti.


Mai bine le scoateti in alte vase captusite cu hartie absorbanta decat sa puneti doua sau mai multe starturi de inimioare unele peste altele.


Dupa ce s-au racit, pudram cu zahar pudra din abundenta si decoram cu topping de capsuni.




 

TIPS-URI

1

delicioase. A doua zi pot fi servite cu laptic cald sau rece... in loc de mic dejun! ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare dulci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

laura_n 1

27.07.2013, 15:27

nadea68 1

27.07.2013, 20:41

bune!!

nilgun 1

07.09.2013, 14:11

minunate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12510 puncte

RODIMUR

7480 puncte

AlexTeacher

7000 puncte

Constelatialeu

6830 puncte

Oana

6230 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi de post