Inimioare indrăgostite

de Julie in Prajituri, 8 Feb 2011 | 3704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 3 ouă,
  • 6 linguri zahăr,
  • 3 linguri ulei,
  • 3 linguri lapte,          
  • 1 linguriță praf de copt,
  • 5 linguri făină,
  • esență de vanilie
  • Crema:
  • 400 ml lapte,
  • 1 pachet cu praf de budincă de căpșuni,
  • 3 linguri zahăr
  • Decor:
  • 1 plic gelatină roșie pt decor ,
  • 5-6 linguri nucă de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare indrăgostite:

Blat:


Se bat albușurile spumă cu zahărul, se adaugă gălbenușurile, uleiul, laptele ,esența și se amestecă ușor. La final se adaugă făina amestecată cu praful de copt. Aluatul obținut se pune intr-o tava unsă cu ulei și tapetată cu făină și se coace 20-25 minute la foc potrivit. După ce se răcește blatul, se decupează formele de inimioare.


Se prepară budinca și se lasă sa se răcească puțin. Fiecare inimioară se taie in două pe orizontală și se umple cu budincă, imbrăcând și marginile, apoi se tavălește prin nuca de cocos. Deasupra se toarnă jeleul pregătit conform instrucțiunilor de pe pachet. Ușor și de efect!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare indrăgostite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

naomy 1

29.04.2011, 19:13

foarte aspectos ,felicitari

adry88 1

04.07.2011, 16:34

bun

kytz 1

14.02.2017, 09:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem de visine, nuca si aluat ras