Irish cream muffins

de RuxyRux in Prajituri, 6 Feb 2011 | 3012 vizualizari

 

Briose delicioase cu irish cream, numai bune de savurat dimineata la o cafea irish cream...

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • 2 oua
  • 1 esenta vanilie
  • 1 cana si jumatate de faina( cana de lapte)
  • 1/2 cana zahar ( brun)
  • 1/2 cana unt topit
  • 1/2 cana frisca lichida
  • 1/4 cana lichior cafea
  • 1/4 cana irish cream whiskey
  • 2 lingurite praf copt
  • 1/4 lingurita sare( un varf)    
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Irish cream muffins:

Batem la mixer ouale foarte bine, adaugam zaharul, esenta de vanilie. frisca lichida si untul topit si putin racit.

Apoi adaugam faina si praful de copt iar la urma sarea. Tinand cont de faptul ca nu avem un gramaj fix la faina, este bine daca observam ca se ingroasa prea tare compozitia in timp de punem faina sa ne oprim si sa nu mai adaugam, daca totusi am facut asta si compozitia s-a ingrosat prea tare si nu arata ca o smantana mai groasa, mai adaugam putina frisca lichida.

Umplem formele de muffins , incingem cuptorul la 205 grade si le lasam pentru 20 de minute sa se coaca.

Racim si servim dupa dorinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Irish cream muffins" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

kamy 1

07.02.2011, 23:37

aha...am priceput poate mi se lipesc da muffins si briose e acelasi lucru?

dentistutza 1

20.02.2011, 19:32

de bune....sunt...dar cafea si briose cu whisky de dimineata???? stai....ca-mi fug tastele....de ce am doua ecrane????

adry88 1

04.07.2011, 16:58

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Briose cu afine si ciocolata