Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Acum multisor timp am vazut aceasta paine la draga mea Madi!Acum a venit si randul ei.Foarte buna, cu o crusta crocanta ce nu te mai saturi de ea.
Punem o oala mai inalta cu tot cu capac in cuptor si dam si drumul acestuia din urma.
Intr-un bol cernem faina si bicarbonatul.
Peste faina adaugam laptele, iaurtul si apoi sarea.
Framantam bine pana se incorporeaza toate ingredientele.
Cand aluatul devine nelipicios, formam din el o bila.
Scoatem oala din cuptor (atentie ca arde), punem painea in ea si acoperim la loc.
O introducem in cuptor pentru 40 de minute, apoi scoatem capacul si o mai lasam cam 5 minute.
O scoatem cand este gata, o lasam putin la racit si servim.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult