Pâine de casa cu iaurt

de Bunica in Piine, 17 Sep 2015 | 1040 vizualizari

 

Atât de mult mi-a lăudat o cunoștință această rețetă încât am trecut la fapte.

 

INGREDIENTE

  • 400 g iaurt gras
  • 500-550 g făină
  • 1 linguriță bicarbonat
  • 1 linguriță sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pâine de casa cu iaurt:

Într-un vas pentru frământat pune jumătate din cantitatea de făină.


Peste făină adaugă iaurtul, bicarbonatul și sarea.


Amestecă ingredientele cu o lingură de lemn pentru omogenizare.


Adaugă restul de făină si frământă cu mîna .


Tapeteaza o tavă cu hârtie de copt.


Dă aluatului forma dorită, pune-l în tavă, acoperă-l cu hartie de copt și dă tava la cuptorul preîncălzit la 170 grade pentru 20 de minute.


După 20 de minute iei hârtia de copt și lași in cuptor înca 15 minute, pentru a se rumeni frumos.


Scoate tava din cuptor,ia pâinea și pune-o pe un prosop curat.


Este o bunătate!


 

TIPS-URI

1

Eu am format chifle ovale,dar poți pune aluatul intr-o tava de chec sau de cozonac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pâine de casa cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

dantes 1

18.09.2015, 13:42

Buna!

Andreea Caroline 1

18.09.2015, 17:03

Rocsi 1

18.09.2015, 21:04

Este super buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Paine de casa neframantata