Jambon de porc la cuptor cu cartofi noi

de Panacris in Porc, 29 Mai 2011 | 14900 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o felie de jambon de porc proaspata
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • ceapa uscata - 2 bucati
  • bacon 100 gr
  • cartofi noi 1000 gr.
  • ulei de masline 100 ml
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jambon de porc la cuptor cu cartofi noi:

Jambonul se pune la fiert cca. 20 de minute in apa cu sare, foi de dafin si piper boabe.


Intre timp se caleste ceapa taiata julien cu baconul taiat subtire. Dupa ce a fiert jambonul, se pune peste amestecul de ceapa si bacon.


Se lasa la prajit cate 5 minute pe fiecare parte.


Cartofii noi spalati si periati bine, se taie in patru si se pun intr/o tava rezistenta la caldura, se aseaza jambonul peste cartofi.


Se asezoneaza cu sare, piper, boia si un pic de apa si se acopera cu folie de aluminiu. Se coace in cuptorul preincalzit la copt cca. 30 de minute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Jambon de porc la cuptor cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

adry88 1

30.05.2011, 15:23

foarte bun

mamaieelena 1

30.05.2011, 18:20

ce bine arata jambonul acela printre cartofi un deliciu

Bya Ralu 1

31.05.2013, 11:44

bun bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Terina de porc infasurata in bacon