Tocanita de cartofi cu carne de porc

de deyutzky in Porc, 14 Dec 2013 | 2861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • muschi de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 lingura plina de zarzavat de casa
  • 4 cartofi mai mari
  • 5-6 linguri suc de rosii
  • 1 lingurita de faina
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri de ulei
  • patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu carne de porc:

Se spala bine carnea si se taie cubulete mici.


Curatam si spalam ceapa, morcovul, usturoiul si cartofii.


Cartofii ii taiem cuburi, iar restul legumelor le taiem marunt.


Punem ulei intr-o oala, adaugam legumele (punem doar jumatate din cantitatea de usturoi) si putina apa si le lasam cateva minute.


Adaugam lingura de zarzavat si carnea taiata cubulete, amestecam si mai lasam aprox 5 minute. Punem apa cat cuprinde, acoperim cu un capac si lasam la fiert pana cand carnea este aproape facuta.


Dupa ce am verificat carnea punem cartofii, amestecam intr-o cana sucul de rosii cu faina si putina apa si turnam acest continut in oala apoi punem si restul de usturoi ramas si amestecam bine.


Adaugam sare si piper dupa gust, acoperim cu un capac si lasam la foc mic pana cand si cartofii sunt facuti.


La sfarsit se presara patrunjel tocat.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

diaconta 1

14.12.2013, 22:58

Grozav arata tocanita ta Dey

deyutzky 1

14.12.2013, 23:46

Multumesc mult tuturor

tanyapatap 1

31.05.2014, 10:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu ceapa verde