Japanese Cheesecake - Prajitura japoneza cu branza

de gaby_duceag in Dulciuri, 8 Iun 2011 | 11156 vizualizari

 

Nu am mancat in viata mea asa desert fin si bun cu branza. :)
De cand l-am vazut pe bloguri straine mi-a ramas in minte. Arata asa de frumos si divin incat nu rezisti sa nu-l faci.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 gr zahar
  • 1/2 lamaie ( zeama)
  • sare- 1/4 lingurita
  • 40 gr unt
  • 40 gr lapte
  • 3 lingurite amidon
  • 2 lingurite faina
  • 400 gr branza de vaci, dulce 9in reteta scria crema de branza, eu nu cumpar asa ceva atata timp cat am asigurat natural si bun : P )
  • o lingura smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Japanese Cheesecake - Prajitura japoneza cu branza:

Separam albusurile de galbenusuri. Dam albusurile la rece.

Branza de vaci o amestecam cu smantana si zaharul si bagam blenderul. O pasam pana e fina, fina.


Incepem sa adaugam galbenusurile, unul cate unul. Nu-l punem pe urmatorul pana nu e incorporat precedentul.

Punem apoi untul topit si racit si omogenizam.

Cernem faina si amidonul si le adaugam compozitiei. Punem laptele, sarea si zeama de lamaie si mixam in continuare.



Scoatem albusurile de la rece si le mixam spuma.

O treime le adaugam amestecului de branza si mixam iar apoi adaugam restul amestecand usor, usor.


Tapetam o tava cu hartie pentru copt.Turnam compozitia .

Punem la cuptor un vas cu apa in care bagam tava cu desertul (apa trebuie sa ajunga pana la jumatatea tavii).

Lasam initial 10 minute la foc mare apoi 50 de minute la foc mediu (pana incepe sa prinda o culoare frumoasa deasupra iar atunci cand introducem cutitul in mijlocul prajiturii sa il scoatem curat).

Oprim aragazul dar nu scoatem tava, o lasam sa se raceasca tot acolo .

O scoatem cand e rece si-o dam la frigider.

ps, fac si maine dar nu mai spuneti nimanui :))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Japanese Cheesecake - Prajitura japoneza cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

dentistutza 1

09.06.2011, 10:42

BUN!!!
Ai un avatar bestial!!!

gaby_duceag 1

09.06.2011, 16:03

gaby_duceag 1

30.03.2013, 13:22

dentistutza
09.06.2011, 10:42

BUN!!!
Ai un avatar bestial!!!

oare ce avatar oi fi avut in 2011 ditre miile de avatare ce le-am avut)
ca sa=-l pun iar )

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu mere

de Meea 4

la 14:42

Crochete cu peste

de Rocsi 9

ieri la 21:08

Tort cu vanilie şi flori

de Ancutsa 5

ieri la 17:26

Piperchi

ieri la 09:54

RETETA RECOMANDATA
Cataif