Kebab con piadine

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2011 | 7502 vizualizari

 

fiindca ieri m-am plimbat hai-hui , era cald si frumos si am tras cu al meu baietel la un kebab...ca tare-mi faceau cu ochiul...dar cum eu sunt nesatula....azi iar m-a luat pofta...si am zis: ia sa incerc sa fac si eu un kebab..ca ceva ceva tot o iesi....si am trecut la fapte...pacat ca nu am avut chifle, ca mie asa imi place...dar am gasit la miha p reteta super faina de paidine, si am facut si eu....si a fost bunnnnnn......

 

INGREDIENTE

pt piadine:

  • 250 g faina,
  • 10 g drojdie proaspata
  • sare
  • apa calduta
  • oregano
  • ulei de masline, 2 lg

 

  • un picior de curcan, cam 800 g a avut al meu....( adica al curcanului...)
  • 2 cartofi potriviti
  • cateva frunze se varza creata
  • 2 rosii
  • maioneaza
  • 4 lg iaurt
  • pasta de ketchup...
  • sare, piper, oregano, un catel de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kebab con piadine:

mai intai se face aluatul pt piadine:

se dizolva drojdia in apa calduta si se toarna peste faina,

se pune sare, ulei si oregano, am mai pus eu,dar, era sa uit...si un catel de usturoi....

se framanta fff bine si se lasa la dospit o jumatate de ora la loc cald...

se va fragezi foarte  frumos aluatul...

apoi am impartit in 5 bucati, si am intins cu sucitorul piadinele, pe care le-am copt apoi in tigaia de teflon, cu cate 2-3 stropi de ulei, nu mai mult....le-am invelit in servet si am lasat la cald.

cat timp a dospit aluatul am pregatit carnita...care trebuia lasata la marinat, dar de unde timp, ca mie mi-a cazut pe moment ...

asa ca am pus-o pe grilul de la aragaz asa, doar codimentata cu codimente pt grill.

cand s-a racit am taiat-o feliute subtiri.

cartofii i-am taiat felii lungi si i-am prajit.

separat am taiat fff fin varza, am pus un praf de sare si unul de piuper si am frecat-o putin, sa se inmoaie,

am taiat rosiile felii subtiri.

am pus intr-un bol 3 lg de maioneza ( cumparata de data asta...),

am adaugat iaurtul, am codimentat cu sare, piper, usturoi pisat....altceva nu mi-a mai trecut prin capsor....

am trecut apoi la modelarea piadinelor....si apoi la papaa....si la un pahar de vin rosu!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Kebab con piadine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

adasev12 1

14.03.2011, 12:39

ruxy....pup ...eu ma mai delectez din cand in cand cu cate un kebab..aici is superbuni frate...tot ai manca...nus tiu ce pun ei in sosurile alea, da-s bestiale

Bunica 1

14.03.2011, 14:04

bun rau, rau !

SENO 1

01.10.2011, 17:51

vin la tine la fast food de-acuma,mai ales ca ai pus picior de picior de curcan

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Boccelute cu pastrama de curcan si ciuperci